KAARTJES VOOR WOENSDAGAVOND (try out) KUNNEN OOK AAN DE KASSA VAN ONS CIRCUS WORDEN GEKOCHT!!

 

Met trots presenteren wij onze 100-jarige jubileumvoorstelling. Een voorstelling waar de Durf vanaf spat:


'Als het aan ons lag was deze voorstelling er nooit gekomen'

Circusdirecteur Kat is met haar circus Ryzykant neergestreken in de Binckhorst. Normaliter stond ze op het Malieveld, maar de zaken zijn niet meer zoals voorheen. Dingen moeten drastisch op de schop, maar heeft iedereen genoeg lef om te veranderen? Dan komt ook nog eens de belastingdienst langs…

Een voorstelling over lef hebben, durven je koers te wijzigen en soms iets moeten doen waarvan je nooit had verwacht dat je het ooit zou kunnen.

Locatie: Circus Ryzykant,  Polluxstraat 10, Den Haag

Een half uur voor aanvang van de voorstelling is er een voorprogramma in de foyer en kan je een blik werpen op 100 jaar Durf historie. Voorprogramma start donderdag, vrijdag en  zaterdag  om 19.45 uur, zondag om 13.45 uur. 

Let op: je bevestigingsmail is tevens je toegangsbewijs.

KAARTJES VOOR WOENSDAGAVOND KUNNEN OOK AAN DE KASSA VAN ONS CIRCUS WORDEN GEKOCHT. 

 

Algemene voorwaarden:

Toegangskaarten

Uw toegangskaart is bij de ingang van het theater een geldig entreebewijs op vertoon van de door ons gestuurde bevestigingsmail, goed leesbaar, op wit papier of op uw smartphone.

Beveiliging persoonsgegevens

De website is beveiligd, zodat misbruik van uw gegevens wordt uitgesloten. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. 

Restitutie 

Op online gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend.

Uitzondering op bovenstaande regel is als er een onvoorziene omstandigheid is waardoor de voorstelling niet door kan gaan. Onder onvoorziene omstandigheid word gezien: een natuurramp , brand in het gebouw waar de voorstelling wordt gegeven, ziekte van één of meer acteurs, waardoor de voorstelling geen doorgang kan vinden.


Als er sprake is van restitutie dan wordt het bedrag van de online gekochte toegangskaarten binnen uiterlijk 6 weken na de datum van de niet gehouden voorstelling gestort, minus de transactie kosten, op de rekening waar ook de toegangskaarten van zijn betaald.