Crashtest Ibsen: Pijler van de Samenleving

Ontdek het sprookjesachtige Noorwegen.

In dit imaginaire landschap kunt u heerlijk wegdromen tussen de fjorden. Een unieke ervaring vol authentieke belevenissen, met panoramisch uitzicht op heden en verleden. U reist tussen feit en fictie  door een paradijs vol mysteries. Inclusief een exclusieve ontmoeting met de plaatselijke bevolking. Boek nu en geniet van de ongerepte schoonheid van het Mølledal! Waar de mensen nog puur zijn en idealen onbedorven.


Drangstudio  -  Schelpkade 45 -  Den Haag
do 21,  vrij 22 en zat 23 maart 2024 - aanvang 20.15 uur
zondag 24 maart 2024 - aanvang 14.15 uur.

Toegangskaarten kosten € 15,00.


Spel: Kadir Dev,  Lara Dimitrovski, Anita Egberts, Anja van Leeuwen, Egon de Prouw, Denise Quik,         
Julian Quik, Bert Vink, Willeke de Zeeuw

Regie: Marian Pankow
Productie: Nelleke Parlevliet, Mendy Sebel
Techniek: Marijn Janssen
Flyer: De Schaapjesfabriek

Draagt u Durf een warm hart toe? U kunt ons steunen door een vrijwillige bijdrage over te maken van € 1 of meer (door het aantal op te hogen). Deze bijdrage is geen bewijs van toegang.

 

Algemene voorwaarden:

Toegangskaarten

Uw toegangskaart is bij de ingang van het theater een geldig entreebewijs op vertoon van de door ons gestuurde bevestigingsmail, goed leesbaar, op wit papier of op uw smartphone.

Beveiliging persoonsgegevens

De website is beveiligd, zodat misbruik van uw gegevens wordt uitgesloten. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. 

Restitutie 

Op online gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend.

Uitzondering op bovenstaande regel is als er een onvoorziene omstandigheid is waardoor de voorstelling niet door kan gaan. Onder onvoorziene omstandigheid word gezien: een natuurramp , brand in het gebouw waar de voorstelling wordt gegeven, ziekte van één of meer acteurs, waardoor de voorstelling geen doorgang kan vinden.


Als er sprake is van restitutie dan wordt het bedrag van de online gekochte toegangskaarten binnen uiterlijk 6 weken na de datum van de niet gehouden voorstelling gestort, minus de transactie kosten, op de rekening waar ook de toegangskaarten van zijn betaald.